Zonnepanelen

Als iedereen op eenvoudige wijze schone energie zou kunnen opwekken, zou niet alleen het milieu daar beter van worden. Zonnepanelen zijn opgebouwd uit losse zonnecellen die licht omzetten in elektriciteit. Met SolarEdge vermindert mismatch-verliezen tussen modules en vergroot de vermogensopbrengst per module maximaal. De zwakkere modules hebben geen invloed op de sterke.

Hoe meer zonlicht, des te meer spanning vrijkomt in de zonnecellen en dus hoe hoger het rendement van de installatie. ’s Morgens, ’s avonds, bij mist of dikke bewolking zijn de prestaties weliswaar lager, maar ook dan produceren zonne-energie installaties nog steeds elektriciteit.

TOEKOMSTBESTENDIGHEID EN GARANTIE:
- Goedkoop vervangen van de omvormer vanuit de garantie
- Bij vervanging en uitbreiding sluiten de nieuwe modules naadloos aan
- Nieuwe modules kunnen in dezelfde serie gebruikt worden naast oude types

De panelen die wij leveren zijn een praktisch en onderhoudsarm systeem van het hoogste technische niveau en zijn voorzien van alle belangrijke kwaliteitscertificaten en getest door geaccrediteerde en onafhankelijke instellingen TÜV, VDE en BABT. De panelen hebben een 25 jaars uitgangsgarantie en er zit 12 jaar op de zonnepanelen. Het uitgangsverlies is niet meer dan 0.7% per jaar en in de eerste vijf jaar maximaal 3%. Bij SolarEdge is de garantie 12 jaar en 25 jaar op de Poweroptimizer.