Klimaatsturing

Voor een enkele luchtsturing of schermsturing heeft de Hoog Technics een eenvoudige klimaat regeling ontwikkeld.Het is mogelijk om alleen een dubbel luchting te sturen; een enkel scherm te sturen of beide.

Het lucht wordt gestuurd op basis van de meetbox; minimale lucht stand en begrenst op de maximale luchting. Aan de klimaat regeling kan een weerstation worden gekoppeld. Zodat het lucht open / dicht gestuurd kan worden indien dit nodig is. Standaard wordt het weerstation uitgerust met een temperatuur sensor; windrichting; windsnelheidssensor en regensensor. Optioneel kan er een stralingsensor worden aangesloten. Indien het een groter geheel is; vraag dan naar onze andere mogelijkheden.

De sturing onthoud de hoogste en de laatste temperatuur van de dag voor zowel in de kas als de buitentemperatuur. Iedere pagina is voorzien van een help button; met een heldere uitleg. Indien er alarm is ingesteld; kan deze een alarm activeren zoals een zoemer of met een octa alarm (welke eventueel door ons geleverd kan worden) worden uitgebeld.

De luchting wordt beveiligd met beveiligingen door middel van de Meteo (stormstand; vorst etc). Eenvoudig is af te lezen in welk stadium de luchting zich bevindt

Wanneer wordt gekozen voor de optionele scherming; is het mogelijk om het scherm te sturen op basis van tijd; straling of temperatuur. Bij deze scherm instellingen is het mogelijk om bij tijdsturing en temperatuur sturing te kiezen voor een vocht regeling. Daarnaast kan het scherm geopend worden in stappen.

Voorpagina Kast sturing  Periode sturing voor de luchting

Hoogste en Laagste temperatuur Windrichting snelheid en windrichting

 Download hier onze folder.