Klimaatbesturing

Voor een enkele luchtsturing of schermsturing; verwarming; ketel; wkk of belichting heeft de Hoog Techniek een klimaat regeling ontwikkeld.Het is mogelijk om alleen een dubbel luchting te sturen; een enkel scherm te sturen of alles.

Het lucht wordt gestuurd op basis van de meetbox; minimale lucht stand en begrenst op de maximale luchting. Aan de klimaat regeling kan een weerstation worden gekoppeld. Zodat het lucht open / dicht gestuurd kan worden indien dit nodig is. Standaard wordt het weerstation uitgerust met een temperatuur sensor; windrichting; windsnelheidssensor en regensensor. Optioneel kan er een stralingsensor worden aangesloten. 

De klimaatcomputer kan naast het standaard sturen van het klimaat in de kas ook uw ventilatoren voor in de grond / boven het scherm sturen.

In het systeem zit een graieken programma en statistieken programma. Het is mogelijk uw data te exporteren voor het gebruik extern. Het is ook mogelijk om data weer in te lezen voor het sturen van de WKK of de belichting. Vraag naar de mogelijkheden van het klimaatsysteem. Het klimaatsysteem bevat ook een complete watercomputer. 

Het klimaat systeem met ingangen en uitgangen  Het klimaat systeem met ingangen en uitgangen

Windrichting snelheid en windrichting