Bedrijfsinformatie

Elke kwekerij of tuinderij heeft zo zijn eigen wensen en eisen. Daarom ontwikkelt De Hoog Techniek uit 's-Gravenzande specifieke, technische projecten die daar naadloos op aansluiten. Hierbij kunt u denken aan alle mogelijke toepassingen op het gebied van water- en elektrotechniek, bijvoorbeeld waterontsmetting, besturing- en regelsystemen. Kortom, elke vorm van techniek die nodig is om het maximale rendement uit uw kas te halen. Exact op maat, dus uiterst flexibel.

De Hoog Techniek is gestart in 1988 met leveren van diensten aan de tuinbouw. In de ruim 20 jaar dat het bedrijf bestaat, zijn er vele expertises ontwikkelt. Wij bouwen met een enthousiast team de installaties in de eigen werkplaats. Wij leveren en monteren installaties over de hele wereld.

UV installatie Watergeven door middel van eb en vloed vloeren Het beluchten van water

Thuislocatie  van de Hoog Techniek B.V. Een voorbeeld van een installatie Bemestingsunit

Producten waarin hoogwaardige kwaliteit centraal staat. Kiest u voor een samenwerking met De Hoog Techniek, dan kiest u voor een klein, maar flexibel en vooral zeer deskundig team van water- en elektro specialisten. Dat betekent concreet dat we ruim 31 jaar kennis en ervaring meeleveren op onze projecten. Maar dat niet alleen, elk project dat onze productie verlaat, wordt namelijk uitsluitend voorzien van de meest hoogwaardige materialen.

Dat biedt u de zekerheid, dat u in De Hoog Techniek een betrouwbare partner vindt.