Automatisch filter

Een goede filtratie is van belang voor het behoud van het irrigatiesysteem. Het type installatie dat beschermd moet worden, bepaalt de te kiezen filtergraad. In het irrigatiewater zitten vaak meerdere groottes deeltjes die de irrigatiesystemen en het filter zelf kunnen verstoppen of zelfs beschadigen. De automatische filters worden toegepast in watersystemen, zoals druppelsystemen, sproeisystemen en veel andere irrigatiesystemen in de teeltbouw.

De STF, een automatisch zelfreinigend filter, biedt een efficiƫnte filteroplossing met een minimum aan druk- en spoelwater verlies. Het zelfreinigd systeem zuigt het neergeslagen vuil in ca. 8 sec. van het filtergaas, waarbij het filterproces niet onderbroken wordt.

Het filterelement heeft een optimaal effectief filteroppervlak. Uitgevoerd met een maximale drukverschilschakelaar, een controller box met spoelprogramma en een elektrisch bediende spuikraan. Zo wordt het filter stekker klaar geleverd. Het filter, een automatisch zelfreinigend elektrisch zeeffilter, is verkrijgbaar in verschillende maten. Allen met flensaansluiting en vervaardigd van polyester gecoat staal.

 

 Automatisch filter Automatisch filter Automatisch electric filter

Automatisch filter bij een UV installatieBinnenwerk van een automatisch filter Automatisch Filter op een UV Automatisch filter bij directe injectie

 

Download hier onze folder.